Produse Porumbei

despre noi

Produse porumbei este un magazin online complet de produse columbofile. Ușor de utilizat pentru cei care sunt nu atât de tehnici și sigur, plin de sfaturi și trucuri pentru cei care sunt la început în această lume a columbofiliei. 

Pe site-ul nostru veți găsi produse de la branduri renumite, însă și de la cele mai puțin cunoscute. Noi vă putem asigura că produsele sunt testate de noi (Ionuț și Cristian Gagea) și abia apoi puse la vânzare. 

Produsele pentru porumbei pe care le găsiți în acest mic supermarket columbofil online sunt atestate calitativ de unii dintre cei mai mari și puternici crescători din lume. Branduri ca Versele Laga, Natural, Rohnfried, Belga-VET, DAC- Pharma, Flornas, Patron, Tollisan și multe altele se găsesc pe magazinul online Produse Porumbei. De la mâncare, cuști, adăpătoare, tratamente, energizante și stick-ere, hrănitoare, eubiotice, probiotice, amestecuri de hrana, semințe, ceasuri Benzing, antene, deparazitoare și grătare pentru boxe. Produse Porumbei este un magazin columbofil complet.

Ionuț, Cristian și vasile gagea

Numele noastre poate nu vă sunt străine, 2 generații de columbofili împătimiți, acum cu nume în columbofilia suceaveană și chiar cea românească. 
Totul a pornit dintr-o volieră la bloc, acolo unde eu și Cristian, ne-am îndrăgostit de porumbeii pe care tata (Vasile) i-a adus acasă. 
Dragostea a fost atât de mare și pasiunea atât de puternică încât l-am convis pe tatăl nostru să cumpere o casă la țară, unde primul lucru pe care l-am făcut a fost crescătoria. 
Acum, când timpul a trecut peste noi, facem tot felul de pariuri între noi, dar și schimb de porumbei. 

3 crescători diferiți, 3 crescătorii diferite, 3 strategii diferite, toate cu rezultate. 
Folosim doar produse care se gâsesc la vânzare în magazinul nostru și suntem mai mult decât încântați să stăm de vorbă cu voi și să vă fim de folos, dacă putem. 

Mulțumim pentru că ai încredere în Produse Porumbei și în noi! 

Cu drag, Ionuț

Vizitează-ne

  • str. Mitocului nr. 50F, Mitoc,Jud. Suceava
  • 0752 572 689
  • contact@produseporumbei.ro

Trimite un mesaj

Contactează-ne și vom fi bucuroși să îți răspundem

Urmărește pentru noutăți

All search results