Naparlire porumbei ep. 1

Naparlirea la porumbei – un fenomen care trebuie tratat cu maximă atenție!

Cum tratăm porumbeii în perioada de năpârlire?

👉 În perioada de n͟ă͟p͟â͟r͟l͟i͟r͟e͟ este foarte important să tratăm porumbeii cu o maximă atenție și să îi ajutăm să înlocuiască penele pe care le-au pierdut.
Porumbeii au nevoie de vitamine, sulf și mâncare bună pentru a năpârli corespunzător. Lucru care va duce la rezultate în concursuri, așa cum spuneam și în postările anterioare.

 Recomandarea expertului pentru această perioadă sunt florile de sulf. 

👍 B͟a͟c͟k͟s͟ ͟S͟c͟h͟w͟e͟f͟e͟l͟b͟l͟ü͟t͟e͟ sunt flori de sulf recomandate în special în timpul sezonului de naparlire.
Sulful este o componentă importanta a multor compuși proteici din organismul porumbelului. Este esențial pentru regenerarea penei.
👏 Constituenți analitici: 99,95% sulf

👨‍🔬👩‍🔬 Administrare: Amestecați 1 lingură (cu măsura adâncă) pentru 30 de porumbei cu hrana umezită in prealabil cu ulei.

Produsul poate fi găsit aici 👉 https://produseporumbei.ro/produs/backs-schwefelblute-600g/ și poate valora victoria într-un concurs și asta pentru că, știm cu toții, o pană sănătoasă reflectă starea interioară perfectă a unui porumbel. Iar atunci când un porumbel este sănătos pe interior și arătos la exterior produce rezultate!

„Năpârlirea la porumbei este un fenomen absolut normal și nu trebuie să ne speriem dacă acesta durează mai mult sau mai puțin. Depinde și de metabolismul porumbelului. Ce putem face este să îi ajutăm să producă o pană sănătoasă, puternică și strălucitoare, pentru că acest lucru va duce la rezultate.”

naparlire porumbei

O dată cu tratamentul pentru năpârlire este bine să administrăm și probiotice, pentru a susține sitemul digestiv al porumbelului. Treaba stă exact ca și la oameni. Dacă iei un tratament puternic, iei și pansament gastric.

Distribuie și prietenilor tăi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.