Naparlire porumbei - probiotice ep. 2

Naparlirea la porumbei – un moment în care probioticele nu trebuie să lipsească

🐦 Pentru că în această perioadă se administrează tratamente porumbeilor, venim cu rugămintea către crescători să nu neglijeze PROBIOTICELE!

👩‍🔬 Așa cum la noi, oamenii, când luăm un tratament puternic, spre ex antibiotice, suntem îndemnați de medic să luăm un pansament gastric, un probiotic, tot așa și la porumbei trebuie administrat un astfel de supliment.

📳 De-a lungul timpului am asistat la multe discuții dintre crescători care se plângeau că după tratamentul care trebuia să întărească porumbelul.. pasărea a fost mai slabă, ba chiar s-a îmbolnăvit, a făcut diaree, puncte albe în gât și așa mai departe.
După ce și noi am experimentat pe păsările noastre, dar am întrebat și medici veterinari, am ajuns la concluzia că trebuie administrat probiotic.

Acesta se găsește în mai multe forme pe piață și nici nu este foarte scump.

🙋‍♂️Lăsăm aici câteva produse testate de noi și de zeci de columbofili din România care au rezultate și porumbei sănătoși.

▶️ https://produseporumbei.ro/produs/digestal-300gr/
Digestal este un balsam intestinal cu probiotice. Acest supliment alimentar restabilește funcția florei intestinale naturală și inhibă creșterea bacteriilor patogene.

▶️ https://produseporumbei.ro/produs/probac-1000/
– Preferatul nostru –
Electroliti si probiotice pentru regenerarea florei intestinale. După tratamentul cu antibiotice – după vaccinare – dupa concurs.
Stresul, schimbarile de dieta sau tratamentul antibiotic duc rapid la schimbări ale florei intestinale naturale. Produsele alimentare nu mai sunt digerate optim, sistemul imunitar este slăbit şi porumbelul isi pierde capacitatea sa de a respinge bolile intestinale.

▶️ https://produseporumbei.ro/produs/bioflorum-plus-500gr/
Bioflorum este un “balsam” intestinal ce contine atat probiotice cat și prebiotice. Bioflorum conține Calsporin®, singurul probiotic înregistrat și dovedit pentru porumbei. Bioflorumul ajută la cresterea rezistenței naturale a porumbeilor și sprijină metabolismul. Bioflorum conține, de asemenea, dextroză pentru a susține conditia fizica a porumbeilor. Ar trebui să se administreze de două ori pe săptămână pe tot parcursul anului pentru o floră intestinală sănătoasă, fecale tari și o energie suplimentară.

▶️ https://produseporumbei.ro/produs/biotics-600g/
Pre și pro biotice. Conține bacterii pro și pre biotice necesare florei intestinale, rezistente la mai multe tipuri de antibiotice, ce creează un mediu anaerob, care favorizeză înmulțirea bacteriilor benefice și reduce astfel riscul dezvoltării germenilor infecțioși. În acest mod este susținută imunitatea intestinală, ceea ce conduce la absorbția optimă a nutrienților esențiali necesari
menținerii sănătății și obținerii performanțelor sportive.

▶️ https://produseporumbei.ro/produs/biovitax-probiotic-200g/
Ajuta la digestie si creste vitalitatea porumbeilor.
Supliment natural pentru porumbei care are ca baza doua feluri de probiotice[Lplantarum si L rhamnosus] in amestec cu prebiotice, care ajuta la digestie. Biovitax-Pro este un produs care intareste porumbeii cind sint tratati cu antibiotice. Din cauza probioticumurilor care ajungind in organism distruge bacteriile [E.coli,Salmonella,Camfylobacter]. Trebuie avut grija la modul de administare,mai ales dupa o cura de medicamente.

Entrobac https://produseporumbei.ro/produs/entrobac-600g/

L-am lăsat la sfârșit pentru că este unul din produsele cele mai apreciate din România. 

Produse de Rohnfried, este mai mult decat eficient în după administrearea antibioticelor pentru problemele cauzate de e coli sau sallmonella. 

Entrobac se administrează după tratamente, situații de stres, la apariția diareei și în perioada de năpârlire.

Este recomandat și în sezonul de iarnă! 

„Năpârlirea la porumbei este un fenomen absolut normal și nu trebuie să ne speriem dacă acesta durează mai mult sau mai puțin. Depinde și de metabolismul porumbelului. Ce putem face este să îi ajutăm să producă o pană sănătoasă, puternică și strălucitoare, pentru că acest lucru va duce la rezultate.”

Probioticele nu trebuie să lipsească din tratamentul porumbeilor, pentru că un antibiotic puternic le poate distruge tractul digestiv o dată cu distrugerea bacteriilor pentru care a fost administrat.

Distribuie și prietenilor tăi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.