Descriere
COMPOZIȚIE:
- Porumb Belgrano …………10%
- Grâu ……………………………….10%
- Șofrănel …………………………10%
- Porumb roșu ………………….9%
- Sorg roșu ……………………….9%
- Mazăre galbenă ……………7,5%
- Sorg alb ………………………….5%
- Porumb BORDO …………….4%
- Sem. decoj. de floarea soarelui3%
- Mazăre de câmp ……………3%
- Mazăre verde (mică) …….3%
- Soia prăjită ……………………..3%
- Ovăz decojit …………………..3%
- Orez nedecorticat …………3%
- Sem de fl.- soar cu dungi .3%
- Semințe cânepă (mică)…2%
- Mei galben …………………….2%
- Linte ………………………………..2%
- Armurariu ………………………1%
- Semințe de in ……………….1%
- Rapiță …………………………….1%
- Măzăriche ……………………..1%
- Sem. negre de floarea-soarelui..1%
- Fasole Mung ……………….0.5%
Consituenți analitici:
- Proteină brută …………….14,37%
- Grăsimi și uleiuri brute…11,08%
- Fibră brută ……………………8,17%
- Cenușă brută ……………….2,37%
- Umezeală ……………………10,58%
- Carbohidrați ………………53,48%
- Zahăr + Amidon …………43,59%
- Zahăr ……………………………2,29%
- Amidon ……………………….41,36%
- Metionină + Cisteină …0,51%
- Lizină …………………………….0,62%
- Metionină ……………………0,25%
- Treonină ………………………0,50%
- Triptofan ……………………..0,16%
- Calciu …………………………..0,09%
- Fosfor ………………………….0,34%
- Fosfor disponibil (păsări
de curte) ……………………..0,10% - Acid linoleic ……………….5,04%
- Sodiu …………………………..0,01%
- Energie metabolizabilă.13,46%