Top 5 beneficii ale semintelor de canepa

Canepa – „pepite de aur pentru porumbei”

Cele mai importante beneficii ale semintelor de canepa pentru porumbei

1️⃣ Minerale – Semintele de canepa sunt bogate in minerale, continand fier, magneziu, fosfor si zinc. Magneziu este un mineral foarte folosit pentru a trata anumite afecțiuni, chiar și la oameni.
2️⃣ Proteine – Aceste seminte mici contin aproximativ 20 de amino acizi cunoscuti si mai mulți amino acizi esentiali pe care corpul porumbeilor nu ii poate produce, ceea ce face din canepa o proteina completa.
3️⃣ Sanatatea inimii – Semintele de canepa sunt un aliment foarte bun pentru inima. Studii clinice arata ca acestea au abilitatea de a influenta pozitiv si a reduce riscul bolii de inima. Canepa mai contine si fitosteroli care sprijina sanatatea inimii.
4️⃣ Reduc inflamatia – Conform studiilor, acizii grasi omega 3 sunt grasimi esentiale care reduc inflamatia. Consumul acestor grasimi sanatoase poate reduce riscul unor boli cronice, pe langa faptul ca reduce tensiunea arteriala si colesterolul.
5️⃣ GLA – Semintele de canepa contin GLA (acid gamma linoleic) cu omega 6. GLA ofera numeroase beneficii pentru sanatate, imbunatatind aspectul pielii si al unghiilor, al penelor, în același timp reducand colesterolul si accelerand metabolismul si ajutand corpul sa arda mai eficient grasimile. GLA reduce si tendinta corpului catre o stare generala de inflamatie.

Toate aceste beneficii fac din canepa un aliment foarte bun pentru porumbei in timpul naparlirii, inainte de perioada de imperechere, in jocul la vaduvie si concursurile de viteza.

🍲 Porumbul, seminţele de cânepă, iarba canarasului, seminţele de floarea soarelui, orzul alb, mazărea, meiul roşu sau lintea sunt doar câteva dintre “felurile” preferate ale porumbeilor.

👨‍⚕️ Trebuie să fim atenţi la dozarea mâncării pentru că porumbeii sunt păsări predispuse la îngrăşare, cu o alimentare variată şi echilibrată din punct de vedere calitativ şi cantitativ însă, vom avea păsări puternice, sănătoase şi cu un penaj strălucitor.

Așadar introdu cât mai devreme cânepa în amestecul lor de mâncare pentru un porumbel sănătos și puternic!

Acum găsești la un preț super avantajos semințe de cânepă de cea mai bună calitate aici ▶️ https://produseporumbei.ro/produs/canepa/

 

„Semintele de canepa au avut multa vreme o reputatie proasta din cauza asocierii cu canabisul. Insa aceste seminte nu sunt deloc periculoase si nu cauzeaza reactii psihotrope.”

canepa pentru porumbei

Distribuie și prietenilor tăi