Versele Laga - Distribuitor Premium

Versele Laga este producătorul numărul 1 în lume pe partea de pet și lider de piață pe partea de furaje.

Cumpără de la distribuitor autorizat furajele de la Versele Laga care au cel mai bun randament la găini pentru ouat. Calitatea este cea care face diferența și cea care a convins crescătorii de animale din lume că produsele Versele Laga sunt cele mai bune. Cum?

Hrana animalelor este cea care asigură sursa zilnică de nutrienți și doza de energie care le crează o stare generală de bine. Prin urmare, hrana trebuie neapărat să fie de calitate și să aducă aportul potrivit de suplimente pentru animalul tău. Versele Laga este producătorul care și-a propus de la bun început să folosească ingrediente naturale cu un conținut ridicat de nutrienți, tocmai pentru a satisface fiecare nevoie a animalelor.  Este bine cunoscut faptul că hrana adecvată are drept rezultat nu doar o creștere și dezvoltare armonioasă, ci și o rezistență durabilă. Versele Laga are o în spate o poveste care are la bază grija și dragostea pentru animale.

Versele Laga – calitatea se simte

Povestea Versele Laga a început în 1932, în Belgia,  cu producerea de hrana pentru pisici. Mai apoi, datorită calității și cererii mari a pieței, Versele Laga s-a extins la a produce mai multă hrană pentru pisici, urmând apoi amestecurile speciale pentru porumbei. De acolo, producătorul s-a hotărât să producă hrană pentru cât mai multe animale: de la pisici, la păsări, animale de fermă, câini și cai. 

Versele Laga s-a bazat de la început pe un singur factor: calitatea produselor. Astfel, producătorul internațional oferă hrană care să satisfacă atât cerințele proprietarilor, cât și nevoile animalelor. În România, produseporumbei.ro este distribuitor Versele Laga, autozitat spre desfacerea și punerea la dispoziția ta a produselor originale. Astfel, în calitate de distribuitor Versele Laga, site-ul nostru îți oferă și consultanță pentru a putea folosi aceste produse în mod corect și la capacitatea lor maximă.

De ce să aleg Versele Laga

Primul motiv care trebuie luat în considerare este faptul că Versele Laga folosește în produsele sale ingrediente naturale precum semințe sau cereale, supuse la teste riguroase și repetate de calitate. Având în vedere că produsele au componență naturală, acest lucru își pune amprenta asupra bunei funcționări a digestiei animalului. Ulterior, beneficiile produselor naturale ale Versele Laga  se observă și în starea de bine, în blană sau în penaj. 

În calitate de distribuitor Versele Laga, produseporumbei.ro îți oferă informații verificate despre ce conține produsul și în ce cantități, dar și despre administrarea acestuia în dozajul potrivit. 

Versele Laga contribuie activ și vizibil la performanța animalului tău și la starea lui de sănătate. Astfel, dacă îi dai animalului tău toți nutrienții și substanțele nutritive necesare, atunci el va avea o stare generală vizibil îmbunătățită, chef de joacă și de viață, și o rezistență mult mai mare. Hrana corectă își pune amprenta și în cazul digestiei și rezultatelor sportive. Prin urmare, beneficiile pe care le ai de pe urma produselor Versele Laga sunt multiple și toate vin în ajutorul animalului tău și pentru mulțumirea ta:

 • reglează tranzitul intestinal;
 • optimizează digestia;
 • oferă energie animalului tău;
 • aduce aportul zilnic de nutrienți;
 • protejează animalele de boli;
 • tratează bolile animalelor.

Care sunt cele mai bune produse Versele Laga?

În calitate de distribuitor Versele Laga, pe site-ul nostru găsești o gamă variată de produse originale. Întrucât Versele Laga produce hrană pentru mai multe animale, nevoile tale vor fi satisfăcute indiferent de cerințe. Calitatea Versele Laga o poți vedea în fiecare produs și în rezultatele pe care le are. Indiferent că ai nevoie de hrană, suplimente sau prafuri pentru orice tip de animal, ai încredere că Versele Laga îți dă produsul de care ai nevoie. Compania are produse pentru:

Cele mai populare produse de la Versele Laga Porumbei sunt amestecurile pentru porumbeii de curse Champion Plus, Jerry Plus, Energy Plus și Start Plus. Aceste amestecuri reprezintă hrana completă pentru porumbeii de concurs, ce au în componența lor proteină brută și grăsimi. Ele reprezintă suplimentele potrivite pentru concursuri, cu aportul de nutrienți necesari care asigură o recuperare rapidă și întărirea musculaturii porumbeilor.

Un alt produs de la Versele Laga și apreciat de columbofili este Dextrotonic, un supliment de energie pentru porumbei, îmbogățit cu electroliți solubili în apă și oligoelemente. 

Versele Laga B-Pure este produsul care mărește condiția și forma porumbeilor, motiv pentru care și el are o popularitate mare. Produsul conține drojdie de bere de calitate superioară și este îmbogățit cu vitamine. De altfel, Glucoza și Formoil de la Versele Laga sunt printre produsele populare, și asta datorită rezultatelor obținute de columbofili în urma administrării. Iar griturile de la Versele Laga sunt apreciate de crescătorii de animale pentru calitate și starea de bine pe care o crează. 

Calitatea își spune cuvântul

Ca distribuitor Versele Laga, pe site-ul nostru vei avea parte de asistența necesară și vei găsi orice produs de care ai nevoie. De asemenea, îți oferim tratamente pentru bolile animalului tău și punem la dispoziția ta informațiile de administrare. Pe produseporumbei.ro vei găsi nu doar platforma de distribuitor Versele Laga, dar și o gamă variată de produse, de la suplimente, la prafuri și tratamente de specialitate.

De ce Versele Laga este cea mai bună alegere?

Pentru că:

 • folosește produse naturale, testate calitativ;
 • mixurile de ingrediente asigură o dietă echilibrată;
 • produsele asigură aportul necesar de nutrienți;
 • respectă raportul calitate-preț;
 • ajută la tratarea și prevenirea bolilor. 

 

Produseporumbei.ro îți pune la dispoziție, drept distribuitor autorizat Versele Laga, o gamă variată de produse originale, menite să satisfacă nevoile tale. Pe site vei găsi informații despre produsele Versele Laga și sfaturi legate de administrarea produsului. Nu în ultimul rând, asigurăm transparență în procesul de achiziție și ajutor în alegerea produsului potrivit pentru animalul tău.

Distribuie și prietenilor tăi